Відпустка в сосновому лісі (2020) всі серії

Мелодрама Відпустка в сосновому лісі (2020) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серії
Премєра:
4 листопада 2020
Країна:
Україна
Жанр:
мелодрама
Режисер:
Тривалість:
45 хв.

Серіал мелодрама «Відпустка в сосновому лісі (2020)»:

Головні героїні мелодраматичного фільму Оля і Алла, колись навчалися в одному вузі, тісно дружили, але після закінчення інституту втратили зв'язок. Проходить багато років і ось дві давні приятельки випадково зустрічаються, ставши за іронією долі сусідками по одному будиночку для відпочинку на лоні мальовничої природи. Ще в студентські роки дівчата-красуні були відчайдушно закохані в свого викладача слов'янської філології - Валерія Синицького. Правда чоловік відповів взаємністю ніжною і тендітною Ользі.

Але з незрозумілих причин кохана перервала з ним роман, після похорону бабусі і наречений посумувавши успішно переметнувся до табору Алли, на якій пізніше одружився. Через десять років після тієї історії, Оля вдало заміжня і виховує пустотливого сина Гошу. З боку може здатися, що вона щиро рада побачення з подругою. Але глибоко в душі, їй все ще не хочеться бачитися з Валерієм, так як вона не хоче зізнатися собі, що пристрасть ще жива і почуття до нього не пройшли. Невже її довгоочікувана відпустка безповоротно зіпсований, пам'ять почне малювати колишні рожеві картини любові, а серце плекати надію.

Серіал Відпустка в сосновому лісі (2020) 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серії

Дивитися серіал «Відпустка в сосновому лісі (2020)» онлайн всі серії

  • 70
Ви легально дивіться серіал Відпустка в сосновому лісі (2020) 4 серії онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Відпустка в сосновому лісі (2020) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Відпустка в сосновому лісі (2020) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Відпустка в сосновому лісі (2020)