За щастям (2021) всі серії

Мелодрама За щастям (2021) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
8 серий
Премєра:
5 июля 2021
Країна:
Россия
Жанр:
мелодрама
Тривалість:
45 мин.

Серіал мелодрама «За щастям (2021)»:

У відділенні поліції одного провінційного курортного міста зустрічаються три жінки: інтелектуалка з вченим ступенем Іра, яка працює медсестрою Настя і досвідчений бізнес-консультант Діана. Виявляється, героїні стали жертвами одного і того ж шлюбного афериста. Цей чарівний злочинець діє по накатаній і перевіреної роками схемою: знайомиться з жертвою в мережі, спілкується і зваблює, втирається в довіру, спокушає, кличе заміж і пропонує романтичну ідею - купити удвох будинок на морському узбережжі. Три чергові красуні, яким авантюрист запаморочив голови, продають в терміновому порядку свої квартири і мчать до коханого, готові на його навіть самі авантюрні пропозиції.

Але після початкової стадії відносин чоловік несподіваним чином кудись зникає, не забувши прихопити гроші наречених. Капітан Махалин рекомендує обведений навколо пальця жінкам прийняти ситуацію і просто повернутися додому, а також бути в наступний раз уважніше і менше довіряти мало знайомим людям, які можуть виявитися пройдисвітами. Тільки ось офіцер не врахував, що повертатися постраждалим тепер нікуди. Втративши грошей і даху над головою, три подруги по нещастю придумують підступний план помсти альфонсові.

Серіал За щастям (2021) 1-6, 7, 8 серія дивитися онлайн всі серії підрят 8 серий

Дивитися серіал «За щастям (2021)» онлайн всі серії

  • 0
Серіал За щастям (2021) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися За щастям (2021) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » 2021 » За щастям (2021)