Казанова (2020) всі серії

Серіал детектив «Казанова (2020)»:

Дія відбувається в столиці 1975 року. На території СРСР зареєстровано кілька стурбованих випадків спритних авантюрних випадків, де жертвами стали заможні представниці прекрасної статі з елітного суспільства. Привабливий, харизматичний і завжди уважний, так вони описують красеня-афериста. Чоловік середніх років, з явним талантом переконання. Після невдалої спроби суїциду одного з обдурених дам, вона ж фігурантка скандальної справи, розслідування доручається досвідченому професіоналу - слідчий Шмаков. В помічники до детектива виділяється старший офіцер Поліна Новгородцева, чіпка і примічали саму незначну дрібницю дівчина.

Складно визначити з боку, що тендітна і чарівна особа служить в міліції. І навіть заповзятливий Казанова не зміг розпізнати такий підстави. Складний ребус швидко переростає в особисті драматичні стосунки, коли ловелас знайомиться з черговою жертвою Полів. Його мета звичайна і працює за налагодженою, старою схемою з деякими спонтанними змінами, але тільки не цього разу. Зараз все розвивається зовсім інакше, на додачу до всього авантюрист і справді закохався

Серіал Казанова (2020) 1-6, 7, 8 серія дивитися онлайн всі серії підрят 8 серий

Дивитися серіал «Казанова (2020)» онлайн всі серії

  • 0
Серіал Казанова (2020) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Казанова (2020) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Казанова (2020)