Розтин покаже 2 сезон (2021) всі серії

Мелодрама Розтин покаже 2 сезон (2021) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
28 серий
Премєра:
15 февраля 2021
Країна:
Украина
Жанр:
криминал
Тривалість:
45 мин.

Серіал криминал «Розтин покаже 2 сезон (2021)»:

В одному з детективних агентств, що спеціалізується на розкритті вбивств, ключова роль в розплутуванні злочинів належить досвідченому судмедексперта - докази на трупах шукає Яна Гончар. У бюро ця дівчина влаштувалася на заміну таємниче зникла попередниці на ім'я Інга. Нова співробітниця допоможе в розслідуваннях начальнику Олегу Анатолійовичу та його підлеглим, адже працівниця є судмедекспертом вищого класу і має твердим характером. Яна змінить відносини в колективі, а також завдяки їй багато дізнаються таємниці минулого її досвідченого і розсудливого напарника Олега.

Зокрема, секрети особистого життя следак. Детективам необхідно не тільки розплутувати складні справи, але і намагатися налагодити свої сімейні та любовні питання, не заплутатися у власних почуттях. Колись Інге вдалося створити ефективний дует і нормально спілкуватися з Олегом, незважаючи на розбіжності характерів. Більш того, між ними явно було щось більше, ніж просто робочі відносини. Гончар теж необхідно спрацюватися з цим чоловіком, з яким нерідко виникає непорозуміння. У що виллється їхня спроба створити дует? Чи будуть напарники конфліктувати або зуміють знайти точки дотику?

Серіал Розтин покаже 2 сезон (2021) 1-26, 27, 28 серія дивитися онлайн всі серії підрят 28 серий

Дивитися серіал «Розтин покаже 2 сезон (2021)» онлайн всі серії

  • 70
Серіал Розтин покаже 2 сезон (2021) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Розтин покаже 2 сезон (2021) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » ТРК Україна » Розтин покаже 2 сезон (2021)