Розтин покаже всі серії

Мелодрама Розтин покаже  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
32 серии
Премєра:
14 января 2019 5 августа 2019
Країна:
Украина
Жанр:
криминал
Тривалість:
45 мин.

Серіал криминал «Розтин покаже »:

На краю висотної будівлі хлопчина планує вчинити самогубство. Від непродуманого вчинку його рятує Інга, її поради виключно оптимістичні. Вона запрошує хлопця ризикувати іншим способом, прийти в секцію альпінізму і проявити свою хоробрість на тренуваннях. Службовий дзвінок перериває спілкування, жінка відправляється на огляд місця події. Судмедексперт вищої категорії має чітку думку про випадок загибелі юної дівчини, свої доводи вона доводить до оперативної групи, з якою спілкується по дорозі в лікарню.

Начальник кримінального бюро був би радий бачити знайому у себе на службі, адже вона неординарний професіонал. У нього є невеликі побоювання в успіху співпраці, її склочний характер і перетягування уваги на себе може погіршити ситуацію в колективі. Оперативник Олег Гончар просить запросити Вілкас в команду, йому сподобалося її доказове пояснення і швидка реакція. Інга приймає пропозицію з умовою, вона повинна брати участь у справі про вбивство співробітниці фонду, в якому працює її колишній чоловік. Убита Малишева полягала в зв'язку директором установи, бізнесмен демонстративного не бажає спілкуватися на дану тему з поліцією.

Серіал Розтин покаже 1- 29, 30, 31, 32 серія дивитися онлайн всі серії підрят 32 серии

Дивитися серіал «Розтин покаже » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Розтин покаже 32 серии онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Розтин покаже всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Розтин покаже онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Розтин покаже (2019)