Дика Ліга (2019)

Фільм приключения, боевик «Дика Ліга (2019)»:

Події фільму, заснованого на реальній історії, що розвиваються на початку ХХ-го століття навколо Варлама — провінційного хлопця, який відправляється до Москви слідом за коханою. Родичі коханої дівчини насторожено ставляться до появи чужинця, а незабаром відкидають його спроби стати членом сім'ї, змушуючи хлопця шукати підробіток в незнайомому місті.

Одного разу він приймає участь у масовій вуличній бійці, під час якої на нього звертає увагу власник англійського футбольного клубу, запрошує Варлама спробувати свої сили у грі з м'ячем. Однак колектив відмовляється приймати необтесаного провінціала, і тоді з'являється ідея про організацію нової футбольної команди...

Дивитися фільм «Дика Ліга (2019)» онлайн в HD якості

  • 0
Фільм Дика Ліга (2019) дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Дика Ліга (2019) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн фільм і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Фільми » Дика Ліга (2019)