Фантазія білих ночей всі серії

Мелодрама Фантазія білих ночей  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серии
Премєра:
1 мая 2018
Країна:
Россия
Жанр:
драма, мелодрама
Тривалість:
52 мин.

Серіал драма, мелодрама «Фантазія білих ночей »:

Події розвиваються в кінці 1970-х років навколо артистів балету. Андрій Плетньов — професійний танцівник з Пермі, який завдяки важкій праці домігся можливості стати членом однієї з найкращих компаній країни.

Натхнений запрошенням, він відправляється в Ленінград, але можливість реалізувати творчий потенціал відходить на другий план, коли Андрій зустрічає колишню кохану Марію. Сподіваючись, що спогади минулого скоро пройдуть, танцівник з головою кидається в рутину балетних занять, але незабаром розуміє, що колишні почуття до Маші стали лише сильніше...

Серіал Фантазія білих ночей 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серии

Дивитися серіал «Фантазія білих ночей » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Фантазія білих ночей 4 серии онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Фантазія білих ночей всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Фантазія білих ночей онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Фантазія білих ночей (2015)