Солдатик

Фільм драма, военный «Солдатик »:

Сюжет фільму, заснованого на реальній історії, що розгортається навколо 6-річного Сергійка Алешкова, який став сиротою в роки Великої Вітчизняної війни, після чого опинився в діючій армії.

Радянські солдати, бажаючи вберегти дитину від труднощів і поневірянь військового часу, намагаються переконати хлопчика в тому, що відбуваються жахливі події є грою, а Сергій поступово перетворюється в справжнього захисника Батьківщини. Однак, як і кожен хлопчисько, допитливий і наївний головний герой потрапляє в різні неприємності, любить пустувати і пустувати, недооцінюючи небезпеки, що підстерігають його на фронті...

Дивитися фільм «Солдатик » онлайн в HD якості

  • 80
Ви легально дивіться кіно Солдатик онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Фільм Солдатик дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Солдатик онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн фільм і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Фільми » Солдатик (2020)