Артист всі серії

Мелодрама Артист  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
12 серій
Премєра:
8 квітня 2019
Країна:
Україна
Жанр:
мелодрама
Тривалість:
45 хв.

Серіал мелодрама «Артист »:

Максим Нестеренко заробляє на життя зйомками на другорядних ролях в прохідних фільмах, де він часто грає поліцейських. Зарплати артиста ледь вистачає на витрати, шанси одного разу потрапити на очі хорошому режисерові з кожним роком все нижче. Колишня вимоглива дружина Марина дорікає недолугого чоловіка в нехлюйство, налаштовуючи дочка Олену проти батька, а подружка Сніжана, після однієї вдалої картини вважає себе зіркою, йде до його найкращому другові.

Начебто мало Максу проблем, він винний кримінальному авторитету Ігорю Балозі. Бандит згоден забути про гроші в обмін на послугу. Герою серіалу доведеться попрацювати кур'єром, доставивши важливу посилку в провінційний Каменськ. Застряглого на дорозі зі зламаною машиною попутника виручає добродушний оперативник Олексій Лемешев, як раз прямує до містечка з розподілу. Після несподіваної загибелі опера, наляканий актор вирішує скористатися можливістю, видаючи себе за загиблого, адже він ще не встиг познайомитися з новими колегами.

Щоб краще вжитися в образ бувалого слідчі, Макс згадує свій акторський досвід і отримує репутацію знаючої людини, майстерно розкриває справи. Незабаром у нього з'являється впливовий ворог - бізнес-леді Інга Жорина, ображена коханка, яку закоханий чоловік кидає заради недовірливою напарниці Іри Литвинович, сумнівається в щирості завравшегося товариша по службі.

Серіал Артист 1 - 10, 11, 12 серія дивитися онлайн всі серії підрят 12 серій

Дивитися серіал «Артист » онлайн всі серії

  • 40
Ви легально дивіться серіал Артист 12 серій онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Артист всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Артист онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Артист (2019)