О. К. О. (2019) всі серії

Мелодрама О. К. О. (2019) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
2 серии
Премєра:
2020
Країна:
Россия
Жанр:
детектив
Режисер:
Тривалість:
45 мин.

Серіал детектив «О. К. О. (2019)»:

Колишній опер з Петрівки працює в парі з дівчиною-екстрасенсом. На приватні гроші вони займаються пошуками зниклих без вести, розслідуванням вбивств, Часом наявних доказів недостатньо, щоб успішно завершити розслідування злочину. Тоді справа переходить до розряду "глухарів". Постраждалим та їх родичам доводиться чекати, чи не трапиться диво: відкриються нові докази, знайдуться свідки, або сам злочинець відчує каяття і вирішить здатися правоохоронцям. Але подібні чудеса трапляються рідко. Набагато частіше "глухарі" взагалі не розкриваються. Якщо за справу не беруться приватні детективи.

Головні герой - колишній оперативник з Петрівки. Залишивши службу в поліції, він вирішив продовжити розслідування злочинів, але вже в приватному порядку. Тепер він успішний детектив, до якого звертаються люди, які не бажають привертати увагу влади до подій, які незадоволені офіційним розслідуванням. Досвід оперативної роботи дозволяє йому впоратися з самими заплутаними завданнями.

Є у героя і ще одна перевага перед поліцією. В парі з ним працює дівчина з екстрасенсорними здібностями. Коли пасують його досвід і логіка - на допомогу приходить надприродний дар напарниці. У злочинців немає жодних шансів уникнути покарання. Герої знайдуть винуватця злочину, навіть якщо він не залишив ніяких слідів або доказів. Злагодженій команді по плечу сама заплутана історія.смертей та інших справ, де виявилася безсила поліція.

Серіал О. К. О. (2019) 1, 2 серія дивитися онлайн всі серії підрят 2 серии

Дивитися серіал «О. К. О. (2019)» онлайн всі серії

  • 0
Серіал О. К. О. (2019) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися О. К. О. (2019) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » О. К. О. (2019)