Псих (2020) всі серії

Серіал драма «Псих (2020)»:

Серіал з помітною назвою "Псих" оповідає історію відомого столичного психотерапевта на ім'я Олег. На перший погляд, його життя можна назвати ідеальною, оскільки він побудував успішну кар'єру, і на прийом до нього ходять виключно заможні люди, котрі залишають нечувані суми, щоб поправити психіку.

Однак все це лише ширма, адже він страждає кризою середнього віку, завдяки якому підсів на препарати, і з кожним днем ​​все більше занурюється в пучину, з якої не видно виходу. Але все кардинально змінюється, коли Олегу доводиться вийти із зони комфорту, і почати надавати допомогу звичайним громадянам, постраждалим від природних катаклізмів, насильства і транспортних катастроф. Чи зможе без однієї хвилини "псих" впорається з цим?

Серіал Псих (2020) 1, 2 серія дивитися онлайн всі серії підрят 2 серии

Дивитися серіал «Псих (2020)» онлайн всі серії

  • 40
Серіал Псих (2020) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Псих (2020) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Псих (2020)