Троє (2020)

Мелодрама Троє (2020) дивитися онлайн в хорошій якості
Премєра:
3 декабря 2020
Країна:
Россия
Жанр:
драма, мелодрама
Режисер:
Тривалість:
127 мин.

Фільм драма, мелодрама «Троє (2020)»:

У центрі сюжету російського мелодраматичного фільму "Троє" знаходиться горезвісний любовний трикутник, який безжально ламає долі героїв фільму. У столичного ведучого телешоу життя давно усталилася: на роботі його цінують, багаторічний шлюб міцний, кар'єра вдалася. Здавалося б, чого ще бажати? Правда, у подружньої пари немає дітей, але це можна пережити. Одного разу Олександра наздоганяє криза середнього віку, і він заходить в глухий кут, з якого виходу немає.

І коли чоловік уже стоїть на межі самогубства, раптово перед ним виникає молода і яскрава блондинка, а разом з нею - сплеск незвичайних відчуттів і емоцій. Любов не питає нас, коли і навіщо приходить, і приносить одним феєрверк насолоди і прилив сил, а іншим - горе і самотність. Незабаром дружина Саші - елегантна і розумна жінка - дізнається про зраду чоловіка і дуже страждає. Чи вдасться Златі змиритися з долею кинутої коханої, або вона буде боротися за втрачене щастя до кінця?

Дивитися фільм «Троє (2020)» онлайн в HD якості

  • 0
Фільм Троє (2020) дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Троє (2020) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн фільм і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Фільми » Троє (2020)