Не хто інший, як псих (2021) всі серії

Мелодрама Не хто інший, як псих (2021) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
16 серий
Премєра:
23 июня 2021
Країна:
Корея Южная
Жанр:
комедия, драма
Режисер:
Тривалість:
70 мин.

Серіал комедия, драма «Не хто інший, як псих (2021)»:

Чхве Бан Сік 22 роки пропрацював в компанії Hanmyung Electronics. Він ветеран-інженер, розробник в підрозділі побутової електроніки. Але велика криза кардинально змінює його життя. Незважаючи на свої заслуги і досвід він може потрапити під хвилю звільнень. Щоб уникнути цього, він переходить працювати до відділу кадрів, де всього доведеться вчитися заново.

Тан Чжа Ен - керівник відділу кадрів. Її нещодавно підвищили на посаді. Вона трудоголік, яка мріє стати першою жінкою-керівником компанії. Вона й гадки не має, що робити з новим співробітником. Але поступово він вносить в її життя зміни.

Серіал Не хто інший, як псих (2021) 1-14, 15, 16 серія дивитися онлайн всі серії підрят 16 серий

Дивитися серіал «Не хто інший, як псих (2021)» онлайн всі серії

  • 0
Серіал Не хто інший, як псих (2021) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Не хто інший, як псих (2021) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали дорами » Не хто інший, як псих (2021)