Турецкий транзит всі серії

Мелодрама Турецкий транзит  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
8 серий
Премєра:
11 марта 2014
Країна:
Россия
Жанр:
детектив, криминал, мелодрама
Режисер:
Тривалість:
43 мин.

Серіал детектив, криминал, мелодрама «Турецкий транзит »:

Буває і таке в житті, що два абсолютно чужих людини схожі як дві краплі води. Таке дивовижну схожість трапляється між головними героїнями мелодраматичного серіалу: Наташею Тимофєєвої та Ритою Звонарьовою. Маргарита виросла в столиці, в заможній родині, де батько - Павло, успішний бізнесмен нічого не шкодував для своєї улюбленої принцеси. Дочка отримує все краще, включаючи і престижну освіту.

Наталі не так пощастило, вона виросла в провінційному, глухому містечку, в бідному сімействі. Нужда і бажання отримати все і відразу підштовхнуло амбітну дівчину на слизький шлях кримінального світу. Одного разу доля зіграє в двома красунями злий жарт, і ця обставина назавжди змінить їх звичне існування. Зіткнувшись на чужині - в Туреччині, вони випадково змінюються долями. До чого призведе подальший вир подій, поки важко сказати. Можна будувати найрізноманітніші версії, припущення, але краще додивитися інтригуючий вир до кінця. Тут є місце любові, зради, радості і розчарування, а також розуміння того, що життя прекрасне і непередбачувана.

Серіал Турецкий транзит 1-6, 7, 8 серія дивитися онлайн всі серії підрят 8 серий

Дивитися серіал «Турецкий транзит » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Турецкий транзит 8 серий онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Турецкий транзит всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Турецкий транзит онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Турецкий транзит (2014)