Поверни мене (2013) всі серії

Мелодрама Поверни мене (2013) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серии
Премєра:
30 мая 2015
Країна:
Россия
Жанр:
мелодрама
Тривалість:
45 мин.

Серіал мелодрама «Поверни мене (2013)»:

Життя головної героїні художньої мелодрами «Поверни мене», Елли Вавілової, складається як не можна краще. У неї є коханий чоловік, чудова дочка і цікава робота. Жінка є досить талановитою письменницею, і її романи з задоволенням купують великі столичні видавництва. Але одного разу доля підносить їй неприємний сюрприз, і сімейне щастя Елли починає валитися. А трапляється це після того, як вона застає благовірного, успішного підприємця Антона Вавілова, в обіймах молодої коханки.

Чоловік зовсім не намагається виправдатися перед дружиною за свій вчинок, і більше того, він просто виганяє Еллу з дому, залишивши її без даху над головою і засобів до існування. У непростій ситуації, їй не залишається нічого іншого, як виїхати жити в рідне містечко, де вона народилася і виросла. Тут Елла знаходить тимчасовий притулок у своєї давньої подруги Олени, яка живе разом зі своїм дорослим сином Колею. Потроху життя героїні налагоджується, однак трапляється непередбачене, і між Еллою та Колею розпалюються сильні почуття. Але чи зможуть вони бути разом, адже між ними майже двадцять років різниці...

Серіал Поверни мене (2013) 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серии

Дивитися серіал «Поверни мене (2013)» онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Поверни мене (2013) 4 серии онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Поверни мене (2013) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Поверни мене (2013) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Поверни мене (2013)