Степові вовки всі серії

Мелодрама Степові вовки  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
24 серии
Премєра:
25 мая 2016
Країна:
Россия
Жанр:
драма, криминал
Тривалість:
45 мин.

Серіал драма, криминал «Степові вовки »:

Головний герой гостросюжетного серіалу – молодий і досвідчений столичний слідчий Андрій Димів. Черговим завданням оперативника професіонала стане термінове відрядження за наказом керівництва. Московському сищикові доведеться розібратися в дивному інцидент, який стався з його колегою в невеликому провінційному містечку під назвою Степові Кургани. Поліцейський в якийсь момент просто зник і перестав виходити на зв'язок, не відповідав на телефонні дзвінки. Цього разу разом з Димовим вирішує поїхати його красуня-дружина Катерина.

Прибувши на місце і обстеживши місцевість, Андрій дуже скоро з почутих розмов розуміє, що глухе містечко зовсім не таке спокійне, тут вирує своя небезпечна життя. Містом править жорстока бандитське угрупування, яке безжально розправляється з усіма випадковими свідками. Банда називає себе «степовими вовками» і керує ними сімейний клан Волкових. Законнику доводиться в якийсь момент підіграти злочинцям, прийнявши їх умови і негласні закони, все заради того, що швидше просунутися в складному і заплутаному розслідуванні. І от коли у нього практично все готове, для розправи над лиходіями, випливає несподівана проблема. Його чарівна дружина закохується в спадкоємця кримінального родини – Івана Волкова.

Серіал Степові вовки 1 - 21, 22, 23, 24 серія дивитися онлайн всі серії підрят 24 серии

Дивитися серіал «Степові вовки » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Степові вовки 24 серии онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Степові вовки всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Степові вовки онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Степові вовки (2016)