Створіння

Фільм триллер, драма «Створіння »:

Ігор і Поліна Бєлови стали батьками для маленького Вані, проте в один з днів дитина безслідно зникає, після чого відносини між ними сильно загострюються. Через 3 роки чоловік і дружина, щоб зберегти шлюб, вирішують усиновити сироту з притулку.

Поблизу покинутого храму органи опіки знаходять здичавілого дитини і мають намір віддати його в спеціальний лікувальний заклад, але Поліна, будучи педагогом за освітою, забирає знайду до себе додому. Подружжя відносяться до хлопчика як до рідного сина, але незабаром починають підозрювати, що це і є їх втрачений Ваня, ось тільки він веде себе не як дитина, а як смертельно небезпечна істота...

Дивитися фільм «Створіння » онлайн в HD якості

  • 0
Ви легально дивіться кіно Створіння онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Фільм Створіння дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Створіння онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн фільм і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Фільми » Створіння (2019)