Сашка всі серії

Мелодрама Сашка  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серії
Премєра:
22 березня 2021
Країна:
Україна
Жанр:
мелодрама
Режисер:
Тривалість:
45 хв.

Серіал мелодрама «Сашка »:

Мілена і Станіслав щасливо живуть у шлюбі. Обидва зробили кар'єри. Чоловік став відомим пластичним хірургом і відкрив власну клініку. Дружина є процвітаючим педагогом і багато хто пророкує їй перемогу на найближчій премії «Учитель року», яка цінується в професійному співтоваристві. Так, з досягненнями на роботу у пари - повний порядок. Залишилося вирішити єдине питання, що не дає спокою - зачати дитину, про що подружжя мріють. Ці звикли до успіху і розкоші люди не підозрюють про існування дванадцятирічної Сашки, яка живе в куди більш похмурому світі.

Сироту виростили цигани і виховали так, що дівчина може у кого завгодно підрізати гаманець. Вимушена життя в інтернаті пригнічує Сашку, тому та часом збігає в табір. Цигани стали її сім'єю. У суворих умовах дівчинка ставала сильнішою, позбулася зайвої сентименталізму і навчилася постояти за себе. Пізніше обставини повернуться несподівано. Сашка виявляється позашлюбною дочкою Станіслава. Перетерпівши шок від цієї новини, пара вирішує забрати дівчинку до себе. Дівчинка не може пробачити батькові, що той колись кинув її з матір'ю. Рухома помстою і знаходиться під впливом циганського барона, вона збирається реалізувати небезпечні плани.

Серіал Сашка 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серії

Дивитися серіал «Сашка » онлайн всі серії

  • 90
Ви легально дивіться серіал Сашка 4 серії онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Сашка всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Сашка онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » 2021 » Сашка (2021)