Дім Бобринських (2022) всі серії

Мелодрама Дім Бобринських (2022) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
24 серії
Премєра:
31 січня 2022
Країна:
Україна
Жанр:
комедія
Режисер:
Тривалість:
45 хв.

Серіал комедія «Дім Бобринських (2022)»:

Олександр Бобринський проводив спіритичний сеанс, не чекаючи на серйозні наслідки. Випадково він переніс свого предка з позаминулого сторіччя в наші дні. Прапрапрадіда Андрій Бобринський був уражений, раптово опинившись у незнайомій обстановці. Графа витягли за допомогою містичного ритуалу з весільної церемонії, тому його нареченій теж не позаздриш. Високопоставленому дворянину доведеться звикати до життя у звичайній сім'ї двадцять першого століття, яка далека від розкоші та багатства. Як з'ясувалося, повернути володаря титулу у минуле – це складне завдання.

Якщо взагалі здійсненна. Посадова особа зі старих часів уражається новими технічними досягненнями і наскільки змінилися закони суспільства. Звичайно, Андрій вносить у життя сімейства безліч незручностей, проблем та тривожних факторів. При цьому допомагає нащадкам розібратися з деякими негараздами, які без нього не вирішити. Олександр, проте, стурбований наслідками такої подорожі в часі. Як мінімум є небезпека, що минуле зміниться: у графа не з'явиться дитина, тобто рід Бобринських перерветься. А це, у свою чергу, означає, що існує загроза життю Сашка та його домочадців.

Серіал Дім Бобринських (2022) 1-21, 22, 23, 24 серія дивитися онлайн всі серії підрят 24 серії

Дивитися серіал «Дім Бобринських (2022)» онлайн всі серії

  • 100
Серіал Дім Бобринських (2022) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Дім Бобринських (2022) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Дім Бобринських (2022)