Холоп

Фільм комедія «Холоп »:

Григорій - типовий представник, так званої «золотої молоді». Завдяки батьківським зв'язкам і грошам у молодої людини є все.

Однак його батько стурбований розглянемо способом життя свого сина. Він вирішує звернутися за допомогою до свого старовинного друга, який працює психологом.

Через деякий час вони розробляють унікальний проект. Вони знаходять покинуте село для створення атмосфери 19 століття. Гриша потрапляє в ретельно сплановану аварію і нібито потрапляє в минуле. Він прокидається в панській садибі в хліві.

У цій вигаданій життя Гриша є звичайним холопом. Молоду людину оточують професійний актори, завдання яких полягає у перевихованні Гриші. За всім тим, що відбувається спостерігає група досвідчених психологів.
Чим же закінчиться цей експеримент?

Дивитися фільм «Холоп » онлайн в HD якості

  • 30
Ви легально дивіться кіно Холоп онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Фільм Холоп дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Холоп онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн фільм і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Фільми » Холоп (2019)