Все одно ти будеш мій (2015) всі серії

Серіал мелодрама «Все одно ти будеш мій (2015)»:

Драматичний сюжет оповідає про любовний трикутник, де Микита – представник «Золотої молоді», укладає аморальне парі зі своїми друзями, посперечавшись на живу людину. Він заявляє товаришам, що в найкоротший строк зможе зачарувати студентку-відмінницю Олену. Але все виявилось не так вже легко, як здалося самозакоханому хлопцеві. Але після довгих і наполегливих залицянь юна красуня звертає на нього увагу і вірить в щирі почуття однокурсника.

У той же момент за серце чарівної особи намагається боротися і Михайло, який закоханий В Олену вже дано і безнадійно. Хлопець бідний і не може дозволити собі дорогих подарунків для обраниці, або прогулянок на білосніжній яхті і на певному етапі звикається з думкою, що недостойний цієї доброї і чуйної дівчини. Незабаром Микита, який досягнувши мети втратив інтерес до свого опонента, кидає її. Але тепер Оленка вирішує не відступати: вона ставить перед собою завдання стати досконалістю і гідною партією для розпещеного красеня. Їй є над чим працювати: вона наполегливо вчить мови, бере уроки етикету і повністю змінює свій імідж. Легкий флірт, який починається з дурної жарти приймає зовсім інший оборот перетворився в історію довжиною в життя, яка буде мати абсолютно несподіваний фінал.

Серіал Все одно ти будеш мій (2015) 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серии

Дивитися серіал «Все одно ти будеш мій (2015)» онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Все одно ти будеш мій (2015) 4 серии онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Все одно ти будеш мій (2015) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Все одно ти будеш мій (2015) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Все одно ти будеш мій (2015)