Чарлі (2020) всі серії

Серіал комедия «Чарлі (2020)»:

Микита – хлопець, який добровільно доглядає за вихованцем на прізвисько Чарлі. Чия господиня його зачарувала при випадковому знайомстві. Слід зауважити, що ці двоє відразу не сподобалися один одному. Особливо гострим стає фактом для самого героя, який бачить у пса – людини. Той постає перед ним в образі переодягненого тварини, який з ним розмовляє. Якщо б юнак не закохався з першого погляду в власницю цього кудлатого чудовиська, то він ні за що не погодився доглядати за шкідливим створенням. Але у Микити своя мета і тому він готовий терпіти всі незручності.

І шлях Чарлі постійно намагається вколоти його й познущатися над ним, він все одно не відступить від заповітного бажання. Вже дуже хороша його обраниця, така чарівна і мила. Але на скільки вистачить його, щоб втриматися і не створити дурість з цих кудлатим істотою. Молодий чоловік вже втратив нитку реальності, не знаючи де спрацьовує його буйна фантазія з цією собакою, що він чує його. Адже раніше він не розумів собача мова, але зараз він з точністю може стверджувати зворотне. Невже на неї так діє закоханість?! Микита завжди з великою толерантністю ставився до братів менших, але цей вихованець занадто зухвалий і сміє висміювати його романтичні почуття.

Серіал Чарлі (2020) 1- 9, 10, 11, 12 серія дивитися онлайн всі серії підрят 12 серий

Дивитися серіал «Чарлі (2020)» онлайн всі серії

  • 0
Серіал Чарлі (2020) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Чарлі (2020) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Чарлі (2020)