Перекладач всі серії

Мелодрама Перекладач  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серии
Премєра:
5 мая 2014
Країна:
Россия
Жанр:
военный, драма
Режисер:
Тривалість:
25 мин.

Серіал военный, драма «Перекладач »:

Андрій Петрович Старих працює в середній школі, вчителем хімії. Він любить свою професію, хоча учні частенько глузують над ним, за його вайлувату одяг і незграбну ходу, давши йому прізвисько «Чарлі Чаплін». Чоловік живе зі своєю дружиною та старою матір'ю у будинку-колодязі, сусідячи з численними сусідами самих різних національностей. У це різнопланове колективі Старих ніколи не виділявся з чоловічої юрби в ролі лідера або того, хто може відстояти свої права. За слабкість характеру і нерішучість, його жінки зневажали його, називаючи нюней.

Але його життя змінюється з початком Великої Вітчизняної війни. Місто окупували фашисти, встановивши тут свої порядки і закони. Андрій добре знав німецьку мову і це допомагає йому влаштуватися перекладачем в штаб до окупантів. Так заради своїх близьких він ризикує власним життям. Але знайдуться ті, хто оцінить подвиг «маленької людини». Адже в будь-який момент його можуть засудити до розстрілу, за неправильний погляд чи ще якусь дурницю. Хоча Старикову зовсім не потрібно цього визнання, головне, що він довів собі, що може бути хоробрим і безстрашним у потрібний момент.

Серіал Перекладач 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серии

Дивитися серіал «Перекладач » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Перекладач 4 серии онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Перекладач всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Перекладач онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Перекладач (2013)