Серце жінки (2018) всі серії

Мелодрама Серце жінки (2018) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
2 серии
Премєра:
30 марта 2018
Країна:
Россия
Жанр:
мелодрама
Тривалість:
44 мин.

Серіал мелодрама «Серце жінки (2018)»:

Денис самозакоханий цинік і закоренілий холостяк, який віддає перевагу легким одноденні інтрижки довгим і серйозних стосунків. Адже він переконаний, що вся прекрасна половина людства продажні і порожні створення. І його в цьому ніхто не переконає. Одного разу він навіть побився об заклад з близьким другом Сергієм, що без особливих зусиль зможе зачарувати неприступну Олесеві, вдову співробітника МНС Олексія. Правда хлопця так і не знайшли, і порахували зниклим без вести. Але як не старався Денис зачарувати красуню, вона була неприступна.

І все ж чоловік не здається і продовжує свої спроби, не може ж він так легко Проспорила і дозволити товаришеві виявитися правим. Все одно молода людина впевнений, що всі жінки однакові і переслідують одні й ті ж цілі. А може йому просто траплялися такі або він не давав їм розкритися до кінця. Але приклад Олесі з часом змушує його замислитися, а чи так він має рацію? А може і чоловіки почасти й самі винні, що їх намагаються обдурити і скористатися ними? Чим закінчиться ця історія ?! Цілком можливо, що тривіальний суперечка народить в душі головного героя ніжні паростки любові по відношенню до гордої дівчини.

Серіал Серце жінки (2018) 1, 2 серія дивитися онлайн всі серії підрят 2 серии

Дивитися серіал «Серце жінки (2018)» онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Серце жінки (2018) 2 серии онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Серце жінки (2018) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Серце жінки (2018) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Серце жінки (2018)