Бестселер по коханню (2016)

Фільм мелодрама, комедия «Бестселер по коханню (2016)»:

Костянтин харизматичний красень і серцеїд, перед яким не може встояти жодна представниця прекрасної статі. Зазвичай вибираючи для себе чергову жертву, він діє досить хитро і напевно, дізнаючись про неї якомога більше, а потім починає застосовувати відпрацьований метод зваблювання і потрапляє прямо в ціль. Зазвичай його романи тривають не більше двох місяців, потім хлопець просто розлучається з коханою, яка йому порядком набридає, залишаючи останню з розбитим серцем. Таку поведінку він пояснює оточуючим тим, що йому потрібні музи для його детективних романів. І ось на горизонті у Кістки з'являється новий об'єкт «сіра мишка» або бібліотекарка Ася.

Вона перша на кого його залицяння і зовнішність ніяк не вплинули. Зачеплений за живе молода людина сперечається з близьким другом про те, що завоює незнайомку в найкоротші терміни. Але в реальності це виявилося зовсім не легко. У спробах не вдарити в бруд обличчям він починає допомагати Асі з ремонтом в старенькому бібліотеці, пускається на пошуки її зниклого батька і сам не помічає, як закохується в юну особу. Вперше Ася відповість йому взаємністю. І ось коли Костя почуває себе щасливою людиною, його кохана раптово зникає. Наречений не може дозволити, що його романтична історія любові закінчилася таким чином і намагається знайти наречену, але стикається з шокуючими фактами, про які навіть не здогадувався. Схоже його обраниця зовсім не та, за кого себе видавала.

Дивитися фільм «Бестселер по коханню (2016)» онлайн в HD якості

  • 0
Ви легально дивіться кіно Бестселер по коханню (2016) онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Фільм Бестселер по коханню (2016) дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Бестселер по коханню (2016) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн фільм і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Фільми » Бестселер по коханню (2016)