Мертві ластівки

Мелодрама Мертві ластівки  дивитися онлайн в хорошій якості
Премєра:
13 сентября 2019
Країна:
Россия
Жанр:
триллер
Тривалість:
93 мин.

Фільм триллер «Мертві ластівки »:

Олександр самозакоханий красень, соліст місцевого театру, який звик до уваги та поклоніння з боку прекрасної статі. Його близький товариш по імені Кулик працює в тому ж театрі освітлювачем. Хлопці давно планували відправитися на риболовлю, але ніяк не знаходили для цього часу. Але ось одного разу удача пощастило їм, і товариші опиняються в самому заповідному місці Росії. Приголомшлива природа і чудовий краєвид заворожують. Дрімучий ліс навколо них настільки древній, що його мешканцями в дійсності є унікальні казкові істоти, прозвані в народі нечистою силою. Там же живе і Кікімора.

Остання спостерігає за непроханими гостями, як вони веселяться та забавляються, а потім усвідомлює, що мимоволі закохалася в Сашу. Сам же молодий чоловік давно знає, що може з легкістю розбити жіноче серце і Кікімора для нього не буде винятком. Правда він ще не віддає собі звіту в тому, з чим пов'язується. А поки сприймаючи як належне її поклоніння намагається в особистих цілях використовувати симпатія лісового істоти. Але відчувши на собі зверхнє і подвійне ставлення, сутність не збирається прощати кривдника, тим більше, що вона вміє за себе постояти. І в цей раз Олександру доведеться пошкодувати про його необдуманном кроці. Вона не жінка і з нею такі трюки не пройдуть.

Дивитися фільм «Мертві ластівки » онлайн в HD якості

  • 0
Ви легально дивіться кіно Мертві ластівки онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Фільм Мертві ластівки дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Мертві ластівки онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн фільм і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Фільми » Мертві ластівки (2019)