Таємниці всі серії

Мелодрама Таємниці  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
11 серій
Премєра:
8 січня 2019
Країна:
Україна
Жанр:
мелодрама
Тривалість:
45 хв.

Серіал мелодрама «Таємниці »:

Колись давно в місті Стань, розташованому в Західній Україні, зустрілися двоє дітей. Батько дівчинки давно живе в цих краях і раз знайомству з новими сусідами, в сім'ї яких підростає добродушний хлопчик. Катя і Колею виникли дружні почуття. Хлопці росли і вже в підлітковому віці пізнали всю силу першої любові. Але їхнє щастя було недовгим. В життя увірвалися події, які потягли за собою тривалу розлуку.

Несподівано зникає батько Катерини. Події супроводжують таємничі обставини, розібратися в яких не можуть навіть правоохоронці. Невідомі зловмисники вбивають матір Миколи. Після нетривалого розслідування слідчі відправляють до в'язниці його батька. З цього моменту вихованням хлопця займається бабусі, а ось його подрузі не пощастило. Через відсутність родичів її відправляють в дитбудинок. Одного разу вони знову зустрінуться в цьому невеликому містечку. Чи не забуті почуття спалахнули з новою силою. Хлопець закінчив навчання і став слідчим, тому особисто взявся за пошук винуватців своїх нещасть. Стає ясно, що для внесення ясності в ситуацію потрібно звернутися до подій, що стартував ще в 1944 році.

Серіал Таємниці 11 серій дивитися онлайн всі серії підрят

Дивитися серіал «Таємниці » онлайн всі серії

  • 80
Ви легально дивіться серіал Таємниці 11 серій онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Таємниці всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Таємниці онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Таємниці (2019)