Я не зможу тебе забути всі серії

Мелодрама Я не зможу тебе забути  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серии
Премєра:
23 марта 2014
Країна:
Россия
Жанр:
мелодрама
Тривалість:
45 мин.

Серіал мелодрама «Я не зможу тебе забути »:

Дев'ятнадцятирічна дівчина, що живе в провінційному населеному пункті, розташованому на березі моря, працює медсестрою. Про її сусіда ходять недобрі чутки стосовно його «темного минулого». Тому дівчина цурається сусіда, але одного разу, опинившись у важкій ситуації, отримує допомогу саме від нього. З цього моменту їх відносини поступово розвиваються, хоча і не в тому ключі, в якому б хотілося Михайлові. І ось Поліна вже не вважає, що сусід є поганою людиною. Дівчина навіть співчуває йому, дізнавшись, що він потрапив у в'язницю через недбалість поліції.

Через деякий час дівчина їде в сусідній район і влаштовується на роботу в місцевий готель. Там вона несподівано стикається з людиною, якого вона любила в юності. Він є нащадком власника готелю, де працює головна героїня. Колишні почуття спалахують з новою силою, однак нічого доброго з цього не виходить, бурхливий роман обертається для дівчини неприємностями. Вадим надходить некрасиво, залишивши дівчину один на один з подією, і тут її знову рятує колишній сусід. Поліна виявляється перед вибором: залишитися з тим, хто ненадійний, але любимо, або з тим, хто любить її і готовий для неї на все.

Серіал Я не зможу тебе забути 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серии

Дивитися серіал «Я не зможу тебе забути » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Я не зможу тебе забути 4 серии онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Я не зможу тебе забути всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Я не зможу тебе забути онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Я не зможу тебе забути (2013)