Шрам (2017) всі серії

Мелодрама Шрам (2017) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серии
Премєра:
16 сентября 2017
Країна:
Россия
Жанр:
детектив
Тривалість:
44 мин.

Серіал детектив «Шрам (2017)»:

Головна героїня Ганнуся драматичного сюжету ось уже протягом довгих років живе з важким почуттям провини. Незважаючи на те, що часу пройшло достатньо, події того трагічного дня стоять живою картиною перед очима донині. А адже минуло 14 років. Тоді вона молоденька дівчина пішла на прогулянку з дворічним малюком своїх родичів. Все сталося зовсім несподівано. Невідомі люди напали на неї і приспали хлороформом, коли Аннечка прийшла в себе, дитину в колясці вже не було.

Тоді допомогти слідству виразними поясненнями і описом підозрюваних вона так і не змогла. За хлопчика був витребований викуп, гроші зловмисники забрали, але хлопця не повернули. Час швидкоплинний, але біль так і не вщух. Але одного разу Аня абсолютно випадково стикається з жінкою, у якої на руці було татуювання. Вона запам'ятала його на все життя. Наколотий квітка, адже це єдине, що кинулось тоді у вічі і врізалося в пам'ять, коли вона передавала гроші. Жінка не може упустити цього моменту і починає власне розслідування, яке виводить її на слід зниклого хлопчика. Невже вона зможе нарешті розплутати цей клубок, який не дає їй спокою і душить її.

Серіал Шрам (2017) 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серии

Дивитися серіал «Шрам (2017)» онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Шрам (2017) 4 серии онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Шрам (2017) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Шрам (2017) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Шрам (2017)