Французи під Москвою (2022) всі серії

Мелодрама Французи під Москвою (2022) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серії
Премєра:
16 січня 2022
Країна:
Росія
Жанр:
комедія
Тривалість:
45 хв.

Серіал комедія «Французи під Москвою (2022)»:

Сімейство Петрикових і пара, що прибули з Франції, Петрікофф-Люсьєн отримали наслідки від їхнього спільного предка. Цей заможний та високопоставлений родич був генералом. Офіцер залишивши нащадкам котедж біля розкішного селища. Звичайно, така дорога спадщина стала ласим кусочком, який пересварів родичів у пух і порох. Тепер Петрікові та Петрикофі-Люсьєні змушені жити в одній садибі. Вони відрізняються національністю, соціальним середовищем, поглядами життя. До того ж обидві сторони хочуть заробити максимум у спадок. На перший погляд, примирення між цими людьми неможливе.

Між ними виникають суперечності. Петрикові хочуть розпродати багатства, що їм дісталися. А їхня рідня з Франції виступає проти такого стану промов. У росіян іноді складається відчуття, що вони зіткнулися, як у 1812, з наполеонівським військом – французами під Москвою. Схоже, спадкоємцям буде дуже важко домовитися щодо побутових та майнових питань. Чи зможуть вони знайти компромісі у такій тяжкій ситуації? Які конфлікти виникнуть між власниками майна, яке дісталося від генерала? Можливий світ між двома настільки різними кланами?

Серіал Французи під Москвою (2022) 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серії

Дивитися серіал «Французи під Москвою (2022)» онлайн всі серії

  • 0
Серіал Французи під Москвою (2022) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Французи під Москвою (2022) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Французи під Москвою (2022)