Маркус (2019) всі серії

Мелодрама Маркус (2019) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
8 серий
Премєра:
7 октября 2019
Країна:
Украина, Латвия
Жанр:
детектив, мелодрама
Режисер:
Тривалість:
45 мин.

Серіал детектив, мелодрама «Маркус (2019)»:

Серіал Маркус представляє історію молодої матері, що займається вихованням свого маленького сина Марка. Працюючи вчителькою в звичайній школі, Поліна вважала, що її життя досить буденна. В один з непримітних днів звичний життєвий уклад радикально змінився. Прямо з дитячого садка її синок був викрадений. Розслідування поліції ні до чого не привели.

По гарячих слідах розшукати хлопця не вдалося і про нерозкрите справі дуже швидко все забули. Тільки головна героїня не знаходить собі місця, сподіваючись побачити свого Марка живим і здоровим. Біль втрати поступово почала притуплятися, але Поліна ні на секунду не забувала про свого сина. Одного разу, дивлячись телевізор, вона дізнається свого рідного хлопчика в одному з сюжетів. Окрилена надією, молода жінка мчить в поліцію, але там їй відмовляють у допомозі. Тоді вона звертається до одного знайомого, який відгукується на її прохання в пошуку хлопчаки. Обидва "новоспечених розшуковиків" ще не підозрюють, що їх чекає попереду.

Серіал Маркус (2019) 1-6, 7, 8 серія дивитися онлайн всі серії підрят 8 серий

Дивитися серіал «Маркус (2019)» онлайн всі серії

  • 80
Ви легально дивіться серіал Маркус (2019) 8 серий онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Маркус (2019) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Маркус (2019) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Маркус (2019)