Переклад не потрібен (2020) всі серії

Мелодрама Переклад не потрібен (2020) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серії
Премєра:
7 листопада 2020
Країна:
Україна
Жанр:
мелодрама
Режисер:
Тривалість:
45 хв.

Серіал мелодрама «Переклад не потрібен (2020)»:

Катерина мати-одиначка, яка виховує маленьку дочку, трудитися в крупній компанії перекладачем. Молода жінка звалила на себе не тільки турботи по вихованню своєї дитини, але і молодшого брата, який ніяк не бажає дорослішати і періодично створює сестрі складні проблеми. Як би Катя не намагалася поговорити з ним, напоумити його, все біс пантелику. А тут ще без того в завантажений робочий графік на весь тиждень, начальник настійно просив Катерину попрацювати і вихідні. Героїня не витримує такого темпу і перебуваючи на межі висловлює своє невдоволення керівнику, після чого послідувало її неминуче звільнення.

Правда перш ніж остаточно розлучитися з цінним працівником Андрій Вікторович за окрему плату, просить дівчину поїхати з ним на вікенд в заміський особняк на лоно мальовничої природи, де повинні відбутися важливі для нього переговори з зарубіжними інвесторами. Трохи подумавши Катерина погоджується, але по приїзду все йде не так. Партнери беруть красуню незнайомцю за дружину Андрія, а в будинку не вистачає кімнат. Їх поселяють разом і це стає справжнім випробуванням на виживання для двох, які змушені прикидатися подружньою парою.

Серіал Переклад не потрібен (2020) 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серії

Дивитися серіал «Переклад не потрібен (2020)» онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Переклад не потрібен (2020) 4 серії онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Переклад не потрібен (2020) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Переклад не потрібен (2020) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » ТРК Україна » Переклад не потрібен (2020)