Стандарти краси (2017) всі серії

Мелодрама Стандарти краси (2017) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серии
Премєра:
17 декабря 2018
Країна:
Россия
Жанр:
мелодрама, комедия
Тривалість:
48 мин.

Серіал мелодрама, комедия «Стандарти краси (2017)»:

Колись Катерина була подає надії спортсменкою. Вона завойовувала призові місця у змаганнях з біатлону, здобула чемпіонський титул. А зараз залишається лише зрідка змахувати пил з кубків, нагадують про колишню славу. Катерина вибрала сім'ю. Вона вдало вийшла заміж за бізнесмена, і повністю присвятила себе ведення домашнього господарства, виховання доньки. За 12 років шлюбу Катерина набрала десяток зайвих кілограмів і втратила шарм.

Чоловік тепер дивився на неї з почуттям жалю, він охолов до дружини, в яку колись шалено закохався. Незабаром почалися зради, які чоловік і не думав приховувати, будучи впевненим, що жінка нікуди не дінеться. Але Катя не побоялася кинути все, забравши дитину, вона переїхала до матері. Треба якось влаштовуватися в нове життя. Катерина намагалася знайти роботу, ходила на співбесіди, але скрізь отримувала відмову. Їй вдалося отримати крихітну посаду, і то тому, що на такий жорсткий графік не погоджувалися інші претенденти. Так маленькими кроками Катерина йшла до своєї мети – повернути себе колишню, досягти успіху в цьому житті. І доля, дійсно, стала щедрою на приємні сюрпризи та знайомства з хорошими людьми. Навіть збайдужіла чоловік Каті раптом побачив красуню.

Серіал Стандарти краси (2017) 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серии

Дивитися серіал «Стандарти краси (2017)» онлайн всі серії

  • 0
Серіал Стандарти краси (2017) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Стандарти краси (2017) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Стандарти краси (2017)