Стандарти краси 2. Нове кохання всі серії

Мелодрама Стандарти краси 2. Нове кохання  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
8 серий
Премєра:
17 декабря 2018
Країна:
Россия
Жанр:
мелодрама
Режисер:
Тривалість:
50 мин.

Серіал мелодрама «Стандарти краси 2. Нове кохання »:

Катя успішно влилася в новий колектив, виправдала довіру вимогливою начальниці і знайшла спільну мову з постійними клієнтами фітнес-залу. Тільки, молоденька колега - підступна Таня, зненавиділа Катю, і шукає любою можливість щоб їй насолити. Але, героїня фільму «Стандарти краси 2. Нове кохання» завжди напоготові і не дозволить нахабною вискочки, зіпсувати свою репутацію.

На особистому фронті все набагато складніше. Чоловік усвідомив свою помилку і намагається повернути дружину за всяку ціну. Але, Катерина більше не любить негідника і зрадника, вона закохана в прекрасного чоловіка Антона. Коли, Антон дізнається що Катя одружена, а їхні стосунки можуть зруйнувати сім'ю, вирішує відступити ...

Серіал Стандарти краси 2. Нове кохання 1-6, 7, 8 серія дивитися онлайн всі серії підрят 8 серий

Дивитися серіал «Стандарти краси 2. Нове кохання » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Стандарти краси 2. Нове кохання 8 серий онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Стандарти краси 2. Нове кохання всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Стандарти краси 2. Нове кохання онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Стандарти краси 2. Нове кохання (міні-серіал 2018)