СеняФедя (2018) всі серії

Мелодрама СеняФедя (2018) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
16 серий
Премєра:
19 ноября 2018
Країна:
Россия
Жанр:
комедия
Тривалість:
24 мин.

Серіал комедия «СеняФедя (2018)»:

Сеня і Федя довго йшли до того, щоб перестати залежати від настирливого начальства і відкрити власну справу. Але коли у них з'явився свій невеликий бізнес, хлопці усвідомили, що вести його самостійно набагато складніше, ніж працювати за наймом. Взявши кредит, головні герої комедійного серіалу «СеняФедя» вирішили відкрити закусочну на колесах. Свій план хлопці вважали ідеальним: якщо є смачна їжа, значить, буде великий попит. Однак реальність виявилася набагато більш суворою. Ринок заповнений численними конкурентами - великі фудтракі моментально витісняють «супротивників» з ринку, не даючи їм заробити ні копійки. Додатково до всього самі Сеня і Федя не завжди можуть знайти спільну мову, оскільки у них абсолютно різні характери. Але, раз є кредит на пристойну суму, доводиться шукати точки дотику, щоб не втратити все нажите. В особистому житті у хлопців теж все по-різному. Сеня неймовірно радий тому, що у нього є дружина Марина - жінка не тільки любляча, але і розумна, що нерідко виручає героя. Федір тільки починає цікавитися сімейним життям - він шукає спокою і справжнього кохання. Спільне в хлопців тільки одне - бізнес, але великих успіхів друзі поки не добилися.

Серіал СеняФедя (2018) 1-14, 15, 16 серія дивитися онлайн всі серії підрят 16 серий

Дивитися серіал «СеняФедя (2018)» онлайн всі серії

  • 0
Серіал СеняФедя (2018) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися СеняФедя (2018) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » СеняФедя (2018)