Подвійна петля всі серії

Мелодрама Подвійна петля  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серии
Премєра:
16 сентября 2021
Країна:
Россия
Жанр:
мелодрама
Режисер:
Тривалість:
45 мин.

Серіал мелодрама «Подвійна петля »:

Світла і Влад прожили душа в душу в щасливому шлюбі п'ятнадцять років. Всі вважали їх ідеальною сім'єю. Але на шляху відносин подружньої пари встав бізнес. Історія вийшла драматичною. Дружину одного разу підвищили на роботі. Вона стала керуючої ресторану. А Влад тим часом продовжував працювати звичайним сантехніком. Світла порахувала, що чоловікові пора б почати заробляти серйозні гроші і вже відкрити нарешті бізнес. Тільки ось чоловік зовсім не хотів оформляти ІП і йде ьв підприємці. Для нього це занадто круті зміни. Дружина продовжувала наполягати і тиснути.

У відповідь сантехнік психував і нервував. В результаті полюбив веселу і легку на підйом продавщицю Тому, яка ще й набагато молодше, і пішов до неї від вимогливої ​​Свєти. Після розлучення чоловік і жінка вирішили забути один про одного і більше не бачитися. Як з'ясувалося, все не так просто. Виникли непередбачені обставини. Чи зуміє Світлана повернути чоловіка, до якого досі відчуває почуття, або вирішить почати нове життя? Чи зможе Влад правильно визначити, хто по-справжньому його любить, а хто ним маніпулює в корисливих інтересах? Так чи хохотушка Тамара простодушна і добросерда, як може здатися?

Серіал Подвійна петля 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серии

Дивитися серіал «Подвійна петля » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Подвійна петля 4 серии онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Подвійна петля всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Подвійна петля онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Подвійна петля (2021)