Сімейний портрет (2020) всі серії

Серіал мелодрама «Сімейний портрет (2020)»:

Головні герої мелодраматичного серіалу два рідних брата Федя і Артем Биков. Юнаки завжди відрізнялися характерами і пріоритетами. Після закінчення школи їх життєві шляхи розійшлися по різних сторонах: Тема поїхав підкорювати столицю і незабаром став помічником власника великої компанії - Крилова. Федір вважав за краще залишитися і скромно трудитися з батьком в автомайстерні. Кожен із сторін цілком задоволений своїм існуванням, якби не нещастя, яке постукало в будинок Бикових. З батьком відбувається нещастя і терміново потрібна велика суму грошей.

Федя звертається за допомогою до заповзятливому родичу і той, не придумав нічого кращого, пропонує викрасти внучку свого заможного боса і зажадати, а неї викуп. Брат погоджується, але щось в продуманому плані йде не так і закінчується повним провалом. Тепер хлопців пов'язують не тільки родинні зв'язки, але і загальне кримінальне минуле, яке залишиться важким каменем душевних мук. З тих пір вони не побачаться протягом 17 років. Прийшов момент зустрітися в рідному домі, кожен зі своєю правдою і болем. Це побачення стане кінцем тієї фатальної історії, яка знову змінить хід їхніх доль.

Серіал Сімейний портрет (2020) 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серії

Дивитися серіал «Сімейний портрет (2020)» онлайн всі серії

  • 40
Ви легально дивіться серіал Сімейний портрет (2020) 4 серії онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Сімейний портрет (2020) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Сімейний портрет (2020) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Сімейний портрет (2020)