Актриса всі серії

Мелодрама Актриса  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
8 серий
Премєра:
28 декабря 2017
Країна:
Россия
Жанр:
детектив
Режисер:
Тривалість:
50 мин.

Серіал детектив «Актриса »:

Головний герой гостросюжетного серіалу провінційний слідчий Анатолій, черговою справою для якого стає, дивне вбивство відомої кінозірки. Але найтрагічніше в цьому злочині, те, що покійна актриса, колись була дружиною сищика. Але після кількох років спільного існування, невдоволень, звинувачень і скандалів, жінка кидає чоловіка і їхнього спільного сина Артема і їде підкорювати столицю. Тоді їй пощастило, і вона змогла досягти своєї заповітної мрії і опинитися на вершині зоряного Олімпу визнання і любов шанувальників.

І не важливо якими шляхами вона змогла отримати бажане, важливо було, що все вийшло, як і мріялось. Тоді щаслива і сяюча, вона не часто згадувала про рідних. Їх шляхи давно розійшлися і кожен вважав за краще займатися своїми нагальними справами або грандіозними і перспективними проектами. Але зараз отримавши звістку про те, що дружина Толіка вбита, йому потрібно не тільки знайти справжнього вбивцю, але і довести слідчій групі, що сам колишній чоловік не має з цим фатальним інцидентом нічого спільного. Хто міг розправитися з московської знаменитістю? З якої причини, вона раптово вирішила повернутися в рідне місто?

Серіал Актриса 1-6, 7, 8 серія дивитися онлайн всі серії підрят 8 серий

Дивитися серіал «Актриса » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Актриса 8 серий онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Актриса всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Актриса онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Актриса (2017)