Біжи, не оглядайся! (2017) всі серії

Мелодрама Біжи, не оглядайся! (2017) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серии
Премєра:
18 ноября 2017
Країна:
Россия, Украина
Жанр:
мелодрама
Режисер:
Тривалість:
45 мин.

Серіал мелодрама «Біжи, не оглядайся! (2017)»:

Дія драматичного серіалу починається на зборах у воронезькому міському лікувальному центрі. Стаціонарний лікар Таня Боброва дуже переживає через те, що їй давно пора додому, але керівник лікарні не відпускає підпорядковану, пояснюючи це тим, що саме зараз важливо вирішити багато накопичився питань. Нарешті все закінчується і жінці вдається піти. Вона явно нервує, передбачаючи реакцію ревнивого чоловіка. У дверях квартири її зустрічає обурений чоловік, капітан міліції Сергій Бобров.

Чоловік не бажаючи слухати виправдань дружини обрушує на неї потік нецензурної лайки, звинувачень і розпалившись вкрай б'є нещасну Тетяну. Робить він це з професійним знанням справи, не чіпаючи обличчя і видимі ділянки тіла. Молоді люди одружилися три місяці тому, але за цей короткий період спільного проживання подібне звірство трапляється не в перший раз. В ті рази він просив вибачення, присягався, що це випадковість і більше такого не повториться. Ще тоді, в ті перші рази героїня задумалася про те, що щастя в цьому будинку у неї не буде і треба бігти, але не встигла підготуватися. А в цей раз вирішує зробити це негайно. Чи вийде у неї позбавиться від диктатора?!

Серіал Біжи, не оглядайся! (2017) 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серии

Дивитися серіал «Біжи, не оглядайся! (2017)» онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Біжи, не оглядайся! (2017) 4 серии онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Біжи, не оглядайся! (2017) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Біжи, не оглядайся! (2017) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Біжи, не оглядайся! (2017)