Міраж (2019) всі серії

Мелодрама Міраж (2019) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серії
Премєра:
3 березня 2019
Країна:
Росія
Жанр:
мелодрама
Режисер:
Тривалість:
49 хв.

Серіал мелодрама «Міраж (2019)»:

Молода жінка Марина, ледве не гине в автомобільній аварії, лише дивом їй пощастило вижити. Але, наслідки ДТП виявилися для неї не справжнім випробуванням. У слідстві сильного удару голови, героїня фільму «Міраж» втратила пам'ять і нічого не пам'ятає про своє минуле життя. Повернувшись додому, Марині здається, що все що її оточує - чуже, навіть чоловік і близькі друзі, здаються їй абсолютно сторонніми людьми.

Лише в своїх снах вона бачить те, що його їй так не вистачає - маленького хлопчика, який шукає маму. Але, чоловік намагається переконати героїню, що у них ніколи не було дітей, а її сни - Міраж, викликаний наслідками важкої травми. Намагаючись допомогти дружині, він наполягає на візит до психіатра. Дружина починає підозрювати, що її чоловік щось приховує і має намір вивести його на чисту воду ...

Серіал Міраж (2019) 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серії

Дивитися серіал «Міраж (2019)» онлайн всі серії

  • 60
Ви легально дивіться серіал Міраж (2019) 4 серії онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Міраж (2019) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Міраж (2019) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Міраж (2019)