Крила Пегаса всі серії

Мелодрама Крила Пегаса  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серии
Премєра:
23 декабря 2017
Країна:
Россия
Жанр:
мелодрама
Тривалість:
45 мин.

Серіал мелодрама «Крила Пегаса »:

Головна героїня мелодраматичного фільму – Люся Журавльова не побоялася залишити свою малу батьківщину, щоб відправиться підкорювати столицю, де набагато більше перспектив і можливостей. Але Москва зустріла юну мрійницю не так ласкаво, як тієї уявлялося. Спроби стрункої красуні вступити в театральним або влаштуватися моделлю закінчується повним провалом. Випадкова приятелька Катерина, зглянувшись над бідною дівчиною допомагає їй влаштувати на роботу посудомийкою в елітний ресторан під назвою «Пегас».

Там Люся і знайомиться з цинічним і самозакоханим Зав'яловим, власником і ресторатором. Журавльова не падає духом і вірить, що їй обов'язково пощастить і вона зможе домогтися бажаного. Адже їй, по суті, не на кого розраховувати, окрім себе і тому позитивний настрій завжди повинен переважати. Але як би вона не намагалася підтримувати в собі цей вогник позитиву і віри в світле майбутнє смуга невезіння наполегливо простягався безкраїй доріжкою її життя. І ось чергова неприємність її звільняють з роботи. А потім, поки вона ще не встигла схаменутися і обміркувати, що робити далі і зовсім викрадають якісь незнайомці, помилково прийнявши за подружку Зав'ялова. Останній сплачує за неї викуп і отримує Люсю!

Серіал Крила Пегаса 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серии

Дивитися серіал «Крила Пегаса » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Крила Пегаса 4 серии онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Крила Пегаса всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Крила Пегаса онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Крила Пегаса (2017)