Ворожка 2 сезон (2020) всі серії

Мелодрама Ворожка 2 сезон (2020) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
16 серий
Премєра:
28 сентября 2020
Країна:
Россия
Жанр:
детектив, триллер, драма
Режисер:
Тривалість:
50 мин.

Серіал детектив, триллер, драма «Ворожка 2 сезон (2020)»:

Головна героїня детективного серіалу Люся Некрасова опікала свою молодшу сестру з раннього віку, поки батько з матір'ю намагалися заробити гроші, щоб мати можливість прогодувати дітей і платити за рахунками. Проходить час сестричка виросла амбітної особливої, яка не дивлячись на протести рідних залишає провінцію і їде підкорювати столицю. Дівчина красива і здається знає, до чого прагнути. Але проходить трохи часу і від родички немає ніяких звісток. А ще Люся дізнається, що та зв'язалася з неблагополучної компанією.

Некрасова не знаходить собі місце, а незабаром бачить сестру уві сні з поганим передчуття. З того дня вона стає володаркою унікального дару, яким ще не навчилася користуватися, вважаючи його скоріше прокляттям. Не гаючи часу стурбована, особа їде в Москву. Зустріч з цинічним слідчим особливого відділу Олексієм Потаповим, який вислухав всі побоювання дивною на його погляд натури, що визначає, що її близькій людині загрожує небезпека і посилаючись на свої бачення. І тільки коли виявляється труп першої, оперативник змушений був зізнатися, що помилився. Адже вона дійсно бачить людей, важливі деталі злочинів і місце де воно зовсім. Потапов тоді й гадки не мав, що Люся стане важливою частиною його життя, як на робочому терені, в ролі напарниці, так згодом і коханою жінкою.

Серіал Ворожка 2 сезон (2020) 1- 13, 14, 15, 16 серія дивитися онлайн всі серії підрят 16 серий

Дивитися серіал «Ворожка 2 сезон (2020)» онлайн всі серії

  • 80
Серіал Ворожка 2 сезон (2020) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Ворожка 2 сезон (2020) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Ворожка 2 сезон (2020)