Танець для двох всі серії

Мелодрама Танець для двох  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серії
Премєра:
19 вересня 2020
Країна:
Росія
Жанр:
мелодрама
Тривалість:
45 хв.

Серіал мелодрама «Танець для двох »:

Головна героїня мелодраматичного сюжету красуня Лера. Вона щаслива дружина і мати, яка виховує сина Микита і викладає хореографію в кращій студії величезного мегаполісу. Микита також, як і батько закоханий в танці і займається в тій же студії. Жінка пишатися своїм чадом, його досягненнями, завзятістю і допомагає юному таланту готуватися до майбутнього танцювального конкурсу. Одного разу вирішивши відпочити в колі друзів, хлопці відправляються покататися на роликах. Весела прогулянка закінчується для юнака трагічно.

Його збиває іномарка, потерпілий вилітає на проїжджу частину, ламає ногу. Нік розповідає матері про те, що трапилося, і та збирається знайти винуватця ДТП, щоб покарати його. На тлі того, що відбувається, чоловік повідомляє Лері, що йде з сім'ї. Він закохався в свою начальницю, і тепер планує будувати нові відносини і сім'ю. Життя валитися на очах і здається, що затяжна чорна смуга ніколи не закінчитися. Тим часом Анжела призводить свого нареченого Іллю в студію до Лері, щоб вона допомогла в постановці і навчанні весільного танцю. Викладач закохується в Іллю навіть не підозрюючи, що він і є та людина, яку вона розшукує.

Серіал Танець для двох 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серії

Дивитися серіал «Танець для двох » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Танець для двох 4 серії онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Танець для двох всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Танець для двох онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Танець для двох (2020)