Опікун всі серії

Мелодрама Опікун  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серії
Премєра:
14 вересня 2019
Країна:
Україна
Жанр:
мелодрама
Тривалість:
45 хв.

Серіал мелодрама «Опікун »:

Олексій Фролов вважається кращим стоматологом в місті. Герой серіалу «Опікун» при необхідності з легкістю проводить складні операції. Повертаючись пізно з роботи, втомлена людина збиває перехожу. Після поїздки з постраждалої в клініку з'ясовується, що ця нещасна телезірка Анна Міхєєва. Армія фанатів вимагає покарати негідника, а не закривати очі на те, що відбувається.

Щоб розповісти про те, що трапилося, Льоша погоджується пройти на одне ток-шоу, де планує докладно розповісти про неприємний вечорі, який останнім часом не виходить у нього з голови. Під час прямого ефіру в студії виявляється син постраждалої, Димка. За хлопчиськом нікому доглядати, тому дитині не залишається вибору, як змиритися з тимчасовим проживанням в дитячому будинку.

Не припиняючи дивитися серіал «Опікун» онлайн, вийде побачити, що засмучений Льоша погоджується впустити хлопця в свій будинок і надати дах над головою. Після повернення його матері додому все стане на свої місця, а поки стоматолог готовий доглядати за дитиною. Після появи Діми в будинку Фролова спокійній холостяцьким ідилії належить завершити існування. Хлопчик постійно чимось незадоволений і нагадує чоловікові про жахливу трагедію, що відправила його мати в лікарню.

Серіал Опікун 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серії

Дивитися серіал «Опікун » онлайн всі серії

  • 80
Ви легально дивіться серіал Опікун 4 серії онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Опікун всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Опікун онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Опікун (2019)