Анна. Дружина єгеря (2015) всі серії

Мелодрама Анна. Дружина єгеря (2015) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серии
Премєра:
1 марта 2016
Країна:
Россия
Жанр:
драма
Режисер:
Тривалість:
52 мин.

Серіал драма «Анна. Дружина єгеря (2015)»:

Ганна з чоловіком єгерем Ванею і сином живуть у лісовій глибинці. Для героїні це був вже другий шлюб, і вона відчуває себе з Іваном щасливою, кожен день насолоджуючись мальовничим пейзажем лісу і тишею. Підростаючому Антошке доводилося ходити в школу за кілька кілометрів у сусіднє село, але йому там подобалося. Проходить час, і героїня дізнається, що знаходиться у положення. З-за слабкого здоров'я жінці доводиться лягти в лікарню на збереження. Антон кожен день дзвонить мамі, щоб розповісти матері як пройшов його день. Телефонний дзвінок до матері у випускний вечір був для хлопця останнім.

Один з мисливців у той день кулею вбиває хлопця в лісі, коли той повертався додому. Винний події, намагаючись приховати сліди ненавмисного вбивства звертається до знайомого лісника за допомогою. Чоловіка за щедру винагороду погоджується стати співучасником і зам'яти злочин, виставивши його за нещасний випадок. Зневірені родичі розуміють, що трагедія не була випадковістю. Іван починає власне розслідування і готовий з точністю розповісти, як усе сталося, посилаючись на напрямок кулі і звідки вона була випущена. Чи вийде у нього відновити справедливість і покарати злочинця?

Серіал Анна. Дружина єгеря (2015) 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серии

Дивитися серіал «Анна. Дружина єгеря (2015)» онлайн всі серії

  • 70
Серіал Анна. Дружина єгеря (2015) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Анна. Дружина єгеря (2015) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Анна. Дружина єгеря (2015)