Почати спочатку. Березень всі серії

Мелодрама Почати спочатку. Березень  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серии
Премєра:
20 декабря 2008
Країна:
Украина
Жанр:
мелодрама
Режисер:
Тривалість:
45 мин.

Серіал мелодрама «Почати спочатку. Березень »:

Хто сказав, що не можна почати життя з самого початку? Це ніколи не пізно зробити, головне бажання і впевненість у собі, що цього разу обов'язково все вийде і буде набагато краще. Березні вже за сорок. Багато в цьому віці підбивають попередні підсумки прожитих років і вважають себе такими, що відбулися. А що з головною героїнею? Вона також змогла досягти завидних кар'єрних висот, фінансової незалежності. Розумна і красива, тим не менш нещасна. Коли на зорі свого становлення, вона вчинила непростимий вчинок для себе, ставши сурогатною матір'ю.

Бездітна подружня пара тоді щедро заплатила. Березня народила здорового і міцного малюка і як було домовлено, передала дитинку новоспеченим батькам, а на отримані гроші вона відкрила власну справу. Через деякий час, вона вирішує знову на тих же умовах явити у світ ще однієї дитини. Народжені нею діти щасливо живуть зі своїми мамами і татами, а ось Березні доля більше не дала шансу пізнати щасливе материнство. Це обставина неймовірно засмучує її. Переживаючи і перебуваючи у відчаї, вона несподівано зустрічає на своєму шляху свою першу юнацьку любов. Може ця зустріч зовсім не випадкова?!

Серіал Почати спочатку. Березень 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серии

Дивитися серіал «Почати спочатку. Березень » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Почати спочатку. Березень 4 серии онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Почати спочатку. Березень всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Почати спочатку. Березень онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Почати спочатку. Березень (2008)