Тільки ти всі серії

Мелодрама Тільки ти  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
8 серий
Премєра:
14 июня 2011
Країна:
Россия
Жанр:
мелодрама, криминал
Режисер:
Тривалість:
44 мин.

Серіал мелодрама, криминал «Тільки ти »:

Дочка бізнесмена Ольга Беглова готова до одруження з нареченим Дімою Капрановим. В глибині душі дівчина розуміє, що їй нецікавий майбутній чоловік. Діма є скритною людиною і не може зробити Олю дійсно щасливою. На жаль, батько нареченої налаштований інакше. Останнім часом бізнес сильно похитнувся. Грошей для погашення кредитів катастрофічно не вистачає, а шлюбний союз дасть гарантію на допомогу майбутніх родичів.

Коли до весілля залишається всього кілька днів Ольга просить батька дати їй можливість побути наодинці і направляється в провінцію, де випадково знайомиться з Андрієм Захаровим. Між двома молодими людьми відразу ж спалахує роман. З'явився залицяльник змушує доньку підприємця забути про проблеми і пізнати почуття справжньої любові. Беглова твердо вирішує, що прийшов час розірвати стосунки з Дімою і зізнатися батькам, що бажаного шлюбу не буде. Обурений багач являє масштаби наслідки вчинку Олі. Він не збирається через примхи в старості бути жебраком, тому просить одного з охоронців провести бесіду з Захаровим і «культурно» попросити хлопця забути мешканку столиці. Однак все йде не так, як було заплановано.

Серіал Тільки ти 1-6, 7, 8 серія дивитися онлайн всі серії підрят 8 серий

Дивитися серіал «Тільки ти » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Тільки ти 8 серий онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Тільки ти всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Тільки ти онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Тільки ти (2011)