Врятувати чоловіка всі серії

Мелодрама Врятувати чоловіка  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серии
Премєра:
5 ноября 2011
Країна:
Россия
Жанр:
мелодрама, детектив
Тривалість:
45 мин.

Серіал мелодрама, детектив «Врятувати чоловіка »:

Сергій і Ольга Князевы подружня пара, які живуть у любові, довірі і розумінні багато років. Може бути їх розмірене існування і продовжувало б радувати чоловіка і дружину, якщо не ряд обставин, при яких героєві доведеться зіткнутися з фінансовими труднощами. Щоб вирішити цю проблему, чоловік звертається за допомогою до колишнього приятеля-однокурснику Борису. Через кілька днів після зустрічі друзів, Борю знаходять убитий ножем у груди. На знарядді вбивства дивним чином виявляються відбитки пальців Сергія. Слідчий, який веде справу, отримує також інформацію про те, що підозрюваний нещодавно зайняв у покійного велику суму грошей.

Зв'язавши дві незаперечні факти, сищик тепер просто впевнений, що Сергій і є той самий злочинець, який холоднокровно розправився зі своїм кредитором, щоб скинути з себе всі грошові зобов'язання. Ольга важко переживає все, що відбувається, але не збирається кидати в біді свого коханого. Вона, не роздумуючи слід за ним і знаходить неподалік від колонії суворого режиму, де повинен відбувати покарання її половина. Сам же Сергій пропонує їй розлучитися, щоб не пов'язувати кохану і дати їй можливість почати нове, щасливе життя. Але Оля навіть чути не хоче про це.

Серіал Врятувати чоловіка 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серии

Дивитися серіал «Врятувати чоловіка » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Врятувати чоловіка 4 серии онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Врятувати чоловіка всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Врятувати чоловіка онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Врятувати чоловіка (2011)