Дві зими і три літа всі серії

Мелодрама Дві зими і три літа  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
26 серий
Премєра:
20 января 2014
Країна:
Россия
Жанр:
драма
Тривалість:
45 мин.

Серіал драма «Дві зими і три літа »:

Дії фільму відбуваються в суворий період Великої вітчизняної війни. Провідні персонажі драматичного фільму багатодітна сім'я Пряслиных: мати Ганна та її шестеро дітей. А також голова колгоспу – Анфіса Мініна, рішуча та принципова жінка, фронтовик Ваня Лукашин і завжди суворий партійний працівник Євдоким Подрєзов. Весна 1942 року. Кровопролитна і відчайдушний опір Червоною армією, яка багато в чому поступається відмінно озброєному війську окупантів змушує червоноармійців поступитися позиції і почати масштабне відступ.

Ця вимушена міра залишає самі хлібородні землі країни. В цей безвихідну і важкий час уся відповідальність за постачання фронту і тилу хлібом повністю лягає на тендітні плечі представниць слабкої статі, немічних стариків і дітей. На чолі північного колгоспу стає ударниця і комсомолка Анфіса Мініна. Вона в недавньому минулому проста селянка і колишній бригадир. У помічники їй призначається приїхав з далекого блокадного Ленінграда – Лукашин. Буде нелегко, але всі вони повинні впоратися, адже весь СРСР сподівається тільки на них. І вони не підведуть і їм не важливо, якою ціною це дасться.

Серіал Дві зими і три літа 1- 23, 24, 25, 26 серія дивитися онлайн всі серії підрят 26 серий

Дивитися серіал «Дві зими і три літа » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Дві зими і три літа 26 серий онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Дві зими і три літа всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Дві зими і три літа онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Дві зими і три літа (2013)