Неділя (2019)

Фільм драма, криминал «Неділя (2019)»:

Головним героєм фільму "Неділя" стає чиновник невеликого російського містечка. Він впевнено веде справи, контролює охоронців і вважає себе господарем життя, поки одного разу не отримує коротеньку записку з лякаючим вмістом "скоро помреш". Чоловік не панікує, впевнений у своїй охороні. Він ретельно складає плани на вихідні: зустрітися з діловими партнерами, організувати важливий захід, провести час з членами сім'ї.

Він вважає, що моторошне лист - жарт недоброзичливця, який не зумів досягти настільки грандіозних успіхів. Проте в неділю герой несподівано зрозумів, що його життя круто змінилася. З раннього ранку справи пішли наперекосяк, всі плани провалилися, і це суттєво вдарило по репутації чиновника. Але тепер власна кар'єра і чужу думку хвилюють його набагато менше. Адже автор записки вирішив виконати страшну загрозу. Тепер чоловікові доведеться врятувати власне життя і виправити минулі помилки.

Дивитися фільм «Неділя (2019)» онлайн в HD якості

  • 0
Ви легально дивіться кіно Неділя (2019) онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Фільм Неділя (2019) дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Неділя (2019) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн фільм і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Фільми » Неділя (2019)